polklinik.dk
no flash

Plastikkirurgi i Polen

bs_7

Vi tilbyder behandling i Stettin.

Klinikken lever op til den højeste medicinske, tekniske og hygiejniske standard, og personalet uddannes løbende i de nyeste metoder inden for fagområdet.

Opholdet varer fra én til fem dage alt efter indgrebets omfang. Personalets venlighed og omsorg er legendarisk. Hvad enten man befinder sig på behandlingsafsnittet eller på hotelafdelingen.

bs_1

Medens man er på behandlingsafsnittet er man under konstant overvågning bl.a. ved hjælp af et meget avanceret medicinsk overvågningssystem. Og et højtkvalificeret personale..

Hotelafdelingen, som man overføres til, når man er klar til det, er utroligt hyggelig. Også her er rigeligt af personale, og man bliver rigtigt forkælet.

Klinikkens arbejdssprog er engelsk, tysk og fransk. Har du behov for dansk tolkning, står Polklinik’s  søde tolk til din disposition for en mindre merbetaling. 

Klinikken kan påtage sig stort alle indgreb inden for den æstestiske kirurgis område. Hvorledes indgrebet skal udføres, afgøres i samråd med patienten efter en personlig undersøgelse og konsultation.

De mest almindeligt udførte indgreb er

  • Brystforstørrelser og brystreduktion. Der anvendes alene amerikanske silikoneproteser af den bedste kvalitet, godkendte af Det Polske Sundhedsministerium).
  • Ansigtsoperationer ved hjælp af ”Hamry” og ”Holle-Mendlelsohn” teknikkerne (opstramning af ansigts- og halsmuskler), foryngelse og ansigtsløftning.
  • Operationer på øverste og nederste øjenlåg (hudopstramning, eliminering af fedtpuder, løft af øjenbryn).
  • Næseoperationer, snit inden i næsen og så de såkaldte ”open nose” operationer.
  • Øreoperationer (ændring af konturer og af udstående ører).
  • Halsløftning (opstramning af huden, plastik af halsmusklerne).
  • Læbeforstørrelse (ved transplantation eget væv og egen hud eller ved hjælp af fyldstof).
  • Fedtsugning (med ultralyd eller ved hjælp af vibrationer).

Læs om Patientrettigheder og risici ved brystimplatater (PDF fra Sundhedsstyrelsen)

tandlæge, kurrejser, skønhedskirurgi, implantat, skønhed, afslapning, rekreation, operationer