Kurophold

Før den anden verdenskrig var det meget mondænt at tage til et kursted. Efter verdenskrigen opnåede de fashionable kursteder i Tyskland aldrig deres gamle popularitet. Mange af dem lå nu også i den russiske besættelseszone, og det blev meget dyrt og kun forbeholdt meget velhavende mennesker. I Polen og andre nye EU-lande kan man nu finde enkelte helt moderne kursteder.

Her er tale om total forkælelse til en tredjedel af prisen på de bedste kursteder i Vesteuropa, og standarden er meget, meget høj. Polklinik.dk er dansk agent for det eneste firestjernede kurhotel ved Østersøkysten.

Det betyder at vi kan tilbyde ophold til særligt attraktive priser. Standarden for dette kurhotel ligger langt over de øvrige ”kurhoteller” i området. Og med vore priser er prisforskellen minimal. Klik her og se de forskellige kurophold.

Her kan man rekreere sig, blive passet og plejet og vende hjem til hverdagen med friske kræfter.

Kredsløb, bevægeapparat, nervesystem, stofskifte, muskelsystem og alment velbefindende forbedres. Fremragende kosmetologer og andet skønhedspersonale står til din rådighed, så du kan vende smukkere hjem. Din kur tilrettelægges individuelt efter en grundig lægeundersøgelse

Der er mange muligheder. Forskellige massager, bade, pakninger, urtemedicin, forskellig slags gymnastik, lysbehandlinger, magnetbehandlinger, ultralyd, kortstrålebehandling og meget mere. Dygtige læger og terapeuter tager sig af dig, og det mest moderne og avancerede udstyr står til rådighed.

Et kurophold kan ikke beskrives. Det skal opleves.

Prisen for f.eks. 14 dages forkælelse med fuld forplejning fra  kr. 7.000. Men også kortere ophold tilbydes. Klik her og se de forskellige kurophold.

Tandlæge
Et kurophold kan kombineres med tandlæge. Læs mere her.

Transport og rejse
Individuelt valg af rejsemåde er igen blevet et foretrukket valg. Se vores rejseanvisning. Vi hjælper gerne med tilrettelæggelsen af din personlige rejse. Også med bestilling af billetter og andet. Gør brug af vore gode kontakter!

Se billedegalleri fra Hotel Senator.

God fornøjelse!

tandlæge, kurrejser, skønhedskirurgi, implantat, skønhed, afslapning, rekreation, operationer